-
K. Leśkiewicz, (red.), Wydawnictwo C. H. Beck, Legal Protection of Human Health Against the Unsafe Agricultural Food, Warszawa 2022, s. 1-232.
-
K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H. Beck, Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Komentarz, Warszawa 2022, s. 1.-502.
-
K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H.Beck, Ustawa o gospodarowaniu nieruchomościami rolnymi Skarbu Państwa. Komentarz, Warszawa 2021, s. 1- 311.
- K. Leśkiewicz, C. H. Beck, Prawo żywnościowe – podręcznik (seria podręczniki Becka), Warszawa 2020, s. 1-228. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Innowacji w Lublinie Innovatio Press, Prawne aspekty zarządzania lasami Skarbu Państwa, Lublin 2019, s. 1-274. https://e-isbn.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H. Beck, Ustawa o rolnictwie ekologicznym. Komentarz. Krótkie komentarze Becka, Warszawa 2017, s.1-131. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- J. Bieluk, K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H. Beck, Ustawa o lasach. Komentarz. Krótkie komentarze Becka, Warszawa 2017, s. 1-381. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo Prawnicze IURIS, System jakości produktów rolnictwa ekologicznego. Aspekty prawne, Poznań 2011, s. 1-193. https://www.gandalf.com.pl/
prof. UAM dr hab. Katarzyna Leśkiewicz
katarzyna.leskiewicz@amu.edu.pl
Stanowisko na UAM: profesor uczelni
Jednostka: Zakład Prawa Rolnego, Żywnościowego i Ochrony Środowiska
Dyżury
- poniedziałek 13:00 – 14:00, pokój 221 Collegium Rubrum
- środa 8:00 – 9:00, MS Teams, po uprzednim potwierdzeniu połączenia drogą mailową.