-
K. Leskiewicz, (ed.), C. H. Beck Publishers, Legal Protection of Human Health Against the Unsafe Agricultural Food, Warsaw 2022, pp. 1-232.
-
K. Leskiewicz, C.H. Beck Publishing House, Law on Food and Nutrition Safety. Commentary, Warsaw 2022, pp. 1.-502.
-
K. Leskiewicz, C.H.Beck Publishing House, Law on the Management of Agricultural Property of the State Treasury. Commentary, Warsaw 2021, pp. 1- 311.
- K. Leśkiewicz, C. H. Beck, Prawo żywnościowe – podręcznik (seria podręczniki Becka), Warszawa 2020, s. 1-228. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Innowacji w Lublinie Innovatio Press, Prawne aspekty zarządzania lasami Skarbu Państwa, Lublin 2019, s. 1-274. https://e-isbn.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H. Beck, Ustawa o rolnictwie ekologicznym. Komentarz. Krótkie komentarze Becka, Warszawa 2017, s.1-131. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- J. Bieluk, K. Leśkiewicz, Wydawnictwo C.H. Beck, Ustawa o lasach. Komentarz. Krótkie komentarze Becka, Warszawa 2017, s. 1-381. https://www.ksiegarnia.beck.pl/
- K. Leśkiewicz, Wydawnictwo Prawnicze IURIS, System jakości produktów rolnictwa ekologicznego. Aspekty prawne, Poznań 2011, s. 1-193. https://www.gandalf.com.pl/
prof. UAM dr hab. Katarzyna Leśkiewicz
katarzyna.leskiewicz@amu.edu.pl
Position: university professor
Duty hours
Tuesday: 16:00-17:00,MS Teams
Friday: 8:30-9:30, MS Teams